DET GÆLDER IKKE ALTID

– OM AT VINDE

Færdighedshold

Vil du opleve skjulte talenter hos din hund og dig selv, så skal du melde dig på et færdighedshold.

Færdighedsprøverne  er,  som  navnet  antyder,  en række prøver, hvor ekvipagerne testes i de  færdigheder, som det kræver for at kunne lave  et HTM eller Freestyle program, men uden mu- sik til øvelserne. 

Samarbejde mellem hund og fører

Føreren  må  opmuntre hunden  verbalt  og  med  kropssignaler  gennem  prøverne.  Der  lægges  vægt på at handleren støtter hunden og hjæl- per den gennem øvelserne, så det bliver en glad  og positiv oplevelse for begge parter.

Træningen er på et niveau der henvender sig til 

Medlemmer af TAK, som har været på hvalpemotivation, hverdagslydighed eller Rally - O. Det må forventes at der trænes hjemme for at nå prøvekravet. 

Der er et begynderhold og et for lidt viderekomne. Begge hold er onsdag aften henholdsvis fra 18:00 - 19:20 og 19:30 til 20:50. Bemærk at der er træning hver 2. onsdag - ialt 6 gange med en afsluttende prøve. Holdene starter d. 22. august.

Instruktører er Birgit og Kirsten

Pris -  kr. 300,-

Der er max plads til 12 deltagere pr. hold, og det er  ”først til mølle” princippet der gælder.

Tilmelding til Færdighedstræning

TAK inviterer til agilitystævne i Taastrup

Sondag d. 2. september 2018

Hvis du kunne tænke dig at være med til et "rigtigt" agility stævne, så får du alle tiders mulighed for det her. For TAK inviterer til TAK CUP 2018 - Søndag den 2. september.

Stævnet er for alle TAK's medlemmer, samt medlemmer fra et par specielt inviteret klubber. Alle medlemmer kan deltage, da der er konkurrence for både superbegyndere, begyndere og let øvet / øvet.

Hvis du ikke skal deltage med hund, er du stadig meget velkommen til at komme og give en hånd med, eller blot at heppe på dine holdkammerater.

Du kan læse meget mere om stævnet i invitatonsfolderen:

Hent invitationen og læs meget mere

TAK har nu fået et udvalg hjem af Easy Walk® seler.

Selen kan være et godt supplement til træningen, hvis din hund trækker meget i linen.

Selen er ikke et vidundermiddel og kan således ikke stå alene. Men sammen med målrettet træning kan den være et godt hjælpemiddel.

Hvis du vil vide mere eller købe en sele, så kontakt din instruktør for vejledning. Du kan se lidt mere om Easy Walk® selen i videoen herunder eller ved at klikke på linket nedenfor.

Betjeningsvejledning

 

Video portræt af Taastrup Agility Klub

Torsdag den 21. maj havde Taastrup Agility Klub besøg af Rasmus Lykke fra LokalUpdate

LokalUpdate er en "lokal" nyheds potal på nettet, der dækker sportsbegivenheder, musikarrangementer og større events fra hele landet. Derudover laver de blandt andet også forenings portrætter.

Den 21. maj havde vi besøg af Rasmus Lykke, der var kommet for at lave et portræt af Taastrup Agility Klub. Det blev til to video indslag om klubben. Se indslagne HER.

VELKOMSTFOLDER

Hent seneste Velkomstfolder

 

Folder efteraar2018

 

Hent folder

 

SLALOMPINDE OG SELER

Vi har nu fået "Slalompinde" hjem igen. Kontakt din træner hvis du ønsker at købe nogle pinde, så du kan træne slalom hjemme i haven.

 

TAK har desuden fået et lille udvalg hjem af Easy Walk® seler, i forskellige størrelser.

 

Se mere om Easy Walk selen

 

INSTRUKTØR-UDDANNELSE

Instruktør Uddannelse

 

Se mere