Du skal være medlem af Tåstrup Agility Klub, før du kan tilmelde dig et hold, bliv medlem her

Hent vejledningen i hvordan du indmelder og tilmelder dig klik på "Sådan gør du"
 
Sådan gør du (0.7 Mb)
OBS!
Træningspladsen ligger på:
SNUBBEKORSVEJ 24C
2630 TÅSTRUP
I dejlige naturskønne omgivelser med lukkede træningsbaner, klubhus og hyggelig gårdsplads.

Rally


Rally
Rally er startet for at lave et sjovt alternativ til almindelig lydighedsarbejde, det er vigtigt at hunden synes det er sjovt, det fremmer appellen og arbejdsiveren.
Hund og fører gennemfører en bane med skilte i nummerrækkefølge. Skiltene viser hvilke øvelser hund/fører skal udføre. Der kan f.eks. være vendinger, slalom, spring, og der kan være "stationære" øvelser, hvor hund og fører skal stoppe op og foretage sig et eller andet. Der findes i alt ca. 50 forskellige skilte/momenter.
 
I Rally må man meget af det, man ikke må til almindelige lydighedsprøver. Man må tale lige så meget med sin hund som man vil men kun pænt - bruge kropssprog, håndtegn og klap på låret alt det man vil, bare det er positivt, men det er ikke tilladt at røre hunden, og godbidder bruges kun under træningen.
 
I Rally kan der, ligesom i agility, laves konkurrencer, hvor der tages tid på gennemførelsen af banen, og den hund/fører der har flest point vinder. Er der point-lighed er det den hund/fører med laveste tid, der er vinder. Alle starter med 100 point, og der fradrages point ved fejl.
 
Rally er for alle hunde, store som små, og er et godt alternativ for hunde, der af den ene eller anden grund ikke kan løbe agility.
Du skal være medlem af TAK for at træne i klubben, du kan indmelde dig her

Du kan tilmelde dig Rally her

Ophavsrettigheder:”Taastrup Agility Klub har ophavsrettighederne til alt grafisk materiale, fotos, og artikler på hjemmesiden. Alle rettigheder forbeholdes. Tekst, Illustrationer, fotos er beskyttet i henhold til gældende dansk lov om ophavsret. Materialet må ikke gengives, helt eller delvist, hverken i trykt eller digital form, uden forudgående skriftlig aftale fra klubben/forfatterne.”

Taastrup Agility Klub - TAK - Snubbekorsvej 24C - 2630 Taastrup - email: holdfordeler@tak-agility.dk