Du skal være medlem af Tåstrup Agility Klub, før du kan tilmelde dig et hold, bliv medlem her

Hent vejledningen i hvordan du indmelder og tilmelder dig klik på "Sådan gør du"
 
Sådan gør du (0.7 Mb)
OBS!
Træningspladsen ligger på:
SNUBBEKORSVEJ 24C
2630 TÅSTRUP
I dejlige naturskønne omgivelser med lukkede træningsbaner, klubhus og hyggelig gårdsplads.

Om TAK


"Det gælder ikke altid om at vinde"

Dette motto træner og konkurrerer vi under som klub, fordi vi har med levende hunde at gøre. De er præcis så uforudsigelige i træningen og i en konkurrencesituation, at vi er nødt til at have et afslappet forhold til om vi vinder eller ej. – for hundenes skyld.

 

Hvem er Taastrup Agility Klub

Taastrup Agility Klub er stiftet i 1989 under navnet Dansk Agility Forening, Taastrup, af nogle entusiastiske hundefolk, der alle havde trænet og instrueret agility i DAF København.

 

Efter en noget turbulent start, hvor man blev placeret på forskellige, ikke særlige velegnede steder i kommunen, vi fik omsider vores egen indhegnede bane. I dag har vi et areal på ca. 22000 m2 på Snubbekorsvej i Tåstrup, ikke langt fra skydeklubben. Dette areal er specielt indrettet til agility- og hundetræning, og har faciliteter, så der også er mulighed for socialt samvær med ligesindede før og efter træning.

 

TAK var oprindeligt en del af landsorganisationen Dansk Agility Forening, som var nogen af de første som begyndte at arbejde med agility i Danmark, men da hovedforeningen i 1993 indgik et samarbejde med D.G.I. (Danske Gymnastik og Idrætsforeninger) blev Taastrup Agility Klub medlem af D.G.I.  DAF eksisterer ikke længere som landsorganisation, men TAK følger stadig den ideologi som DAF repræsenterede. TAK har siden 1993 været en godkendt forening under folkeoplysningsloven i Høje Taastrup Kommune. Det betyder at vi er en demokratisk forening med love der er uafhængige af andre og som lever op til kommunens krav til os. TAK er i dag en 100% uafhængig og selvstændig forening, som har et tæt samarbejde med andre lokale hundeklubber. Bestyrelse, træner mv. videre arbejder ulønnet og frivilligt i foreningen

 

Ideologi.  Dette fine ord bruger vi til at beskrive vore træningsprincipper. Vores måde at træne på er oprindeligt udviklet af Anders Hallgren, Maria Hanson og Roger Abrantes. Den bygger på positiv stimulans, kommunikation, kontakt, konsekvens og kærlighed over for hunden. Dette betyder, at vi lokker hunden til, at følge vores kommandoer. Tvang og afstraffelse af hunden findes ikke i disse metoder og er bandlyst på træningsbanen. Senere har bl.a. Renee Sjöberg, Lars Fält og Turid Rugaas haft større betydning for udviklingen i TAK. Med tiden har metoderne udviklet sig og vi er altid åbne, og også kritiske, i forhold til nye input. Vi har gennem årene kun haft positive erfaringer og resultater med denne måde at træne hund på.

TAASTRUP AGILITY KLUB
CVR.NR. 29588023
 
Postadresse:
TAASTRUP AGILITY KLUB
c/o Kim Andersen
Ulvelunden 38
4622 Havdrup
 
Træningsareal:
Snubbekorsvej 24C, 2630 Taastrup

Ophavsrettigheder:”Taastrup Agility Klub har ophavsrettighederne til alt grafisk materiale, fotos, og artikler på hjemmesiden. Alle rettigheder forbeholdes. Tekst, Illustrationer, fotos er beskyttet i henhold til gældende dansk lov om ophavsret. Materialet må ikke gengives, helt eller delvist, hverken i trykt eller digital form, uden forudgående skriftlig aftale fra klubben/forfatterne.”

Taastrup Agility Klub - TAK - Snubbekorsvej 24C - 2630 Taastrup - email: holdfordeler@tak-agility.dk