Du skal være medlem af Tåstrup Agility Klub, før du kan tilmelde dig et hold, bliv medlem her

Hent vejledningen i hvordan du indmelder og tilmelder dig klik på "Sådan gør du"
 
Sådan gør du (0.7 Mb)
OBS!
Træningspladsen ligger på:
SNUBBEKORSVEJ 24C
2630 TÅSTRUP
I dejlige naturskønne omgivelser med lukkede træningsbaner, klubhus og hyggelig gårdsplads.
Kursusindhold Del 1
FCI´s/DKK´s agilityreglerne bliver, med eksempler og opgaver, gennemgået for hver enkel forhindring, med korrekt forcering, vægring, vægringslinjer, fejl og diskvalifikation.
Der vil blive undervist i hvordan en agilitykonkurrence bliver beregnet og afgjort, og hvordan banetider/længder bliver beregnet og hvilken indvirkning det har på afgørelsen af konkurrencerne. Deltagerne får via div. eksempler mulighed for i praksis at beregne forskellige klasser.
Der vil også blive en gennemgang af de forskellige funktioner og arbejdsområder som dommer, tidtager, sekretær, beregner og banefixer, har ved en agilitykonkurrence.

Del 2
På del 2 vil deltagerne, ved hjælp af ”mini-baner” og div. banebygger- PC programmer blive introduceret til banebygning, både som hele baner og som moduler målrettet træning på forskellige niveauer. 
 
Med udgangspunkt i FCI´s/DKK´s agilityreglerne, vil kravene til hvordan forhindringerne opstilles i forhold til hinanden, fx: hvilke afstande, vinkler, rækkefølge, gentagelser mv. blive gennemgået.
 
Der vil blive arbejdet med hvordan man definerer sværhedsgraden for de forskellige klasser, samt hvilke forskelle som er mellem de største og mindste hunde, både i forhold til reglerne, men også i forhold til den handling som der udføres. 
 
Alle deltager skal medbringe en bærbar computer til banebygning

 
Der vil også blive en gennemgang af de forskellige funktioner og arbejdsområder som

Kurset afholdes over to aftener, du kan vælge mellem nedenstående datoer:
 
Hold A
Del 1: mandag d. 14 jun kl. 18-22
eller
Del 1: onsdag d. 30 jun kl. 18-22
 
Hold B

Del 2: mandag d. 23 aug kl. 18-22
eller
Del 2: mandag d. 6 sep kl. 18-22
 

Ophavsrettigheder:”Taastrup Agility Klub har ophavsrettighederne til alt grafisk materiale, fotos, og artikler på hjemmesiden. Alle rettigheder forbeholdes. Tekst, Illustrationer, fotos er beskyttet i henhold til gældende dansk lov om ophavsret. Materialet må ikke gengives, helt eller delvist, hverken i trykt eller digital form, uden forudgående skriftlig aftale fra klubben/forfatterne.”

Taastrup Agility Klub - TAK - Snubbekorsvej 24C - 2630 Taastrup - email: holdfordeler@tak-agility.dk